måndag 13 april 2009

Söndagsångest!

Eller det kanske är måndagsångest förresten, veckan har ju redan börjat! Ser verkligen inte fram emot att jobba i morgon, det var ju såååå skönt att vara ledig! 10 dagar har bara rusat iväg. :( Tur att det är lite kortare vecka nu i alla fall.

Precis hemkommen från fotbollsmatch, stora killens lag spelade träningsmatch mot Flen. Fy va kallt det är att stå vid sidan av. Det är ALLTID kallt vid planerna. Alldeles genomfrusen nu. Hoppas värmen kommer tillbaka SNART!

Idag har vi varit och köpt en ny färgskrivare/scanner. Så himla bra, för nu kan jag scanna de gamla fotona som vi bara har papperskopior på när jag ska använda dem till scrap. Mycket bättre att beskära och redigera i datorn innan man skriver ut! Super, jag är väldigt glad för den och Rikard hittade även han en massa kul funktioner att leka med. Alla glada! :)

Det ledde till lite inspiration att göra en LO till Alex album. Personligen tycker jag att det är den bästa av de jag gjort hittills så jag hoppas att det lossnar nu så att jag blir klar nån gång. :)


Tanken i det här albumet är ungefär 1 sida per månad under första året och här är sötisen ca 3 månader gammal. Bara ungefär 9 sidor kvar då.......Moster Jenny (som bara är knappt 14 år när fotot togs) fick vara med på ett hörn också. Blev helt ok faktiskt.
En liten låda till mina 10x10 cm kort jag gör "bara för att" har det också blivit. Extremt komplicerad variant... ;) har skurit till en kartong som hade perfekt bredd och klätt och dekorerat den lite.
Nu ska det lagas lite mat, sen är det "cityakuten" som gäller. :)
Ha en bra kväll!
Kram

8 kommentarer:

mia sa...

jättefin sida på Jocke.Använde du scannern till den? Nu känner jag att jag får snabba på om jag ska få nå´t gjort själv. kram /ma,mu

Bettan sa...

Gud vad duktig du är. Det ska bli roligt att få kika i albumena när de är klara. Jag har ju följt de små "liven" lite. Snyggt papper till lådan, ska du sätta din post där eller bara fina saker som du gjort själv?
Kram "moster"

Ullis sa...

Raj raj raj gud va kul me söndagslånglunch.... Vilket litet charmtroll på 3 månader, fan va tiden går fort me barnen. Själva blir vi bara yngre och vackrare för var dag. :)

Suz/Kortmaja sa...

Men.. Du har varit i skapar tagen igen ser jag! Du ligger då inte på latsidan;0)säger bara ... Underbart skapat,jag gillar dina färgval! Hoppas din vecka blir bra . Vi tar och byter plats du och jag. Jag vakar över ditt område så vakar du mitt;0)Kram på dig

Anonym sa...

Vilken härlig kortlåda!!

Tack för kommentar hos mig, roligt att kunna hälsa på tillbaka!

Upptäcker en massa "nya" bloggar så här =)

Kram

TinaStina sa...

Nu blev jag avis på din fina kortask! Så fin den är! Tack för tipset, jag har ju ett par kartonger hemma som man kanske kan göra något av :)

LOn blev toppensnygg! Du är ju jätteduktig på LOs också!

Kramar!

mia sa...

Shit!! nu har jag fått skäll oxå! Jag skulle ju ha skrivit att det var Alex. Har haft senilvecka!!
Kramiz //mamu

mia sa...

Puss på dig! du har nå´t att hämta hos mig!;0) (jag kan oxå) //mamu