torsdag 2 april 2009

Mitt första beställningskort.....

....är klart! Det är till en tjej i Luleå som fyller...ja 40 år. Så svårt att göra till nån som man inte ens vet vem det är. Ordern var, inte för gulligt, hon är en tuff hårdrockstjej! Ojojoj.....blev ju jättenervös men givaren är jätteglad och nöjd så vi får hoppas att mottagaren blir det också Kanske inte så hårdrockigt, men det är ju inte allför "nuttigt" i alla fall ;) Är jag nöjd? Jaaa faktiskt! Det blev inte så pjåkigt alls :)

I morgon fyller min man år så jag har gjort ett till honom med förstås. Det går i samma våriga färger som det här........ ;) men det kan jag inte visa än, man vet ju aldrig om han tjuvkikar.

Som synes har jag skaffat blad till buggen samt en swirl som jag saknat så! Är väldigt glad för dem. Det värsta är att ju mer man köper, desto mer vill man (läs jag) ha! Men det gillar inte bankkontot så nu får jag hejda mig en liten (men bara liten) stund.

På Lördag är det dags för scrapträff på Mixen! Oj vad jag längtar, det ska bli så kul. Inte minst ska det bli roligt att få träffa några av er andra pysslare IRL. Har ju aldrig varit på nån träff innan så det är svårt att veta vad man ska släpa med sig. Försöker packa och organisera så att jag får med mig det mesta.....har ju inte hunnit samla på mig så mycket som de garvade i gamet förmodligen har så det går nog bra.

Till nästa gång, ha det gott! Kram

3 kommentarer:

mia sa...

Sicket coolt kort!
Tror säkert att mottagaren kommer att bli glad.
Jag ser oxå fram mot lördagen. Har heller aldrig varit på nå´n träff, ännu mindre ordnat en.
Så vi fär väl se vad "rävarna"säger. Hoppas att alla kommer att trivas!
Ses i kväll.
Kram//ma

Bettan sa...

Jätteläckert kort, gillas nog av en "tuffing". Du är så duktig!!
kram "moster"

suz sa...

Gud vad fint kort!Vad roligt att vi ska ha idag.Ska gå och packa det sista nu...Vad grejer jag har med mig:0)Ses snart KRAAAAAM