söndag 29 mars 2009

En påse till påsk

Oj vad den här dagen försvann fort! Tänk att en timme gör så mycket. Jag som ständigt jagar tid gillar att vrida tillbaka klockan hellre än framåt, men å andra sidan blir ju dagarna lite längre och ljusare nu, vilket definetivt är positivt! I morgon känns tiden som vanligt igen :) (dvs alldeles för kort)
Vi har börjat fixa i sovrummet nu, väggarna fick ny färg idag och sen blir det tapet på en vägg. Känns skönt att vi äntligen kommer igång efter ett par års stiltje på renoveringsfronten. Har ju bott i vårt hus i 11 år (!) nu och en del saker börjar kännas lite slitna...... Visserligen börjar utesäsongen snart men ändå...det finns i alla fall lite planer när det gäller insidan. Kul!

Lite massage och akupunktur hos Pernilla har jag fått idag också. Sååå skönt och välbehövligt! Hon är lite läskig faktiskt...... Talade om för mig att jag inte har nån energi kvar, och behöver fylla på med positiv sån, samt lite andra symptom som stress och dylikt.....Visserligen vet jag att jag inte mår helt 100 ;) men skumt att hon kan känna sånt! Går inte att lura den raringen! Fick lite tips på hur jag ska återställa balansen i kroppen, och att schemalägga vardagen var ingen dum idé tydligen.

Så....jag har skaffat mig lite positiv energi genom att skapa! Igen :) Satt och bloggsurfade lite igår på alla fantastiska pysselbloggar och då tappade jag lite självförtroende, alla är ju så himla duktiga! Men sen bestämde jag mig för att strunta i det eftersom det är så roligt med pyssel. ;)

Det blev en påskpåse. Har tagit isär en köpt presentpåse och använt som mall, gjorde den i papperstapet eftersom jag tänkte att den skulle vara ett test. Tapeten har svaga gula ränder men det kanske inte syns på fotot. Stämpeln är supersöt tycker jag, "Mimosa-Påskkärring" från Bildmålarnas.

Oh, jag höll på att glömma! Fick en beställning av Pernilla på ett födelsedagskort till en tuff 40-åring. Jättekul men shit vad nervös jag är........ Det ska jag fundera på nu och pyssla med på tisdag som är en av mina pysseldagar i veckan fr. o.m. nu :)

Önskar alla en skön kväll! Stor kram!

Ps. Du har väl inte missat att det är scrapträff i Nyköping på lördag 4/4. Det finns platser kvar så anmäl dig nu!

5 kommentarer:

suz sa...

Vad fin påse! Jag har just suttit och knåpat ihop en själv:0)Hm, tisdagarna som pysseldag,det gillar jag, det är min med...fast det är ju nästan alla,hi,hi. Men då vet jag var du ska nån tisdag fram över;0)kram

Bettan sa...

Gillar påsen,hoppas att "tuppen" kommer med mycket gott!! Kram "moster"

TinaStina sa...

Inte behöver du tappa självförtroende inte! (Fast jag känner igen mig, jag gör också det emellanåt) Du gör jättefina saker! Påsen gillade jag jättemycket, och jag håller med dig, stämpeln är jättesöt!

Vi ses på lördag!

Kram!

Pernilla sa...

Hej hopp! jag är super nöjd med kortet, har precis tittat på det på mail. Jag vill åsså ha en sån påse! kan inte själv..har du några fler på lager? ska bort i helgen på ett 50 års kalas, skulle behöva anställa dej till alla jäklar som ska passa på att fylla "jämt"Kram från din "hälso plågare"

Caroline sa...

Ja du... du är inte ensam om att tappa självförtroendet toatal när man ser hur duktiga andra är. Jag tappade en hel del själv när jag tittade in här faktiskt =) Såg att du skrivit inne hos en annan att dina såg ut som hej kom och hjälp mig?? Ehh nääää det gör dom verklige ninte! Dom ser snarare ut som om dom säger "Hej, behöver DU hjälp?" =D Alltså väldigt väldigt fina!! Detta med presentpåsen var ju ett superbra tips!! =D Vad smart!!

Kram och Glad Påsk!