söndag 8 mars 2009

Award!

Jag har fått en award av TinaStina som gör superfina saker och som jag ofta kikar in till. Min allra första och jag är barnsligt glad för den! Tack!


Jag vill gärna ge den till ett par tjejer som tyvärr inte har någon blogg att besöka. Nämligen min syster Jenny och min kompis Tessa. De är jätteduktiga och supergulliga! Lämnar den även vidare till Miss Cutiepie för hon är ju så gullig och delar med sig av mallar till allt möjligt, och till ALLA andra härliga och inspirerande pysselmänniskor där ute. (det finns ju så många)

Idag har jag varit och grattat mina föräldrar som båda fyllt/ska fylla år. Det blev fika och mamma och jag kan ju inte låta bli att prata om annat än pysselsaker och sånt! Jag MÅSTE få tid att besöka butiken snart så jag kan frossa i allt kul hon fått hem. Jag är väl en av få i den här pysselvärlden som inte har någon cuttlebug ännu, men nu är den beställd och jag längtar till den kommer. Hoppas det blir snart!

Mamma och pappa fick varsit kort, som jag visat tidigare, samt en liten påse var innehållande choklad och ett presentkort på 3-rätters middag inkl. övernattning hemma hos oss. Tänkte att vi ska ta det när det blir varmare så att man kan sitta ute och mysa vid grillen.

I morgon ska vi gratta ännu ett födelsedagsbarn, en kompis som fyller 40 (!!!!) Betyder det att man närmar sig den åldern själv....?? Nääää länge kvar ju, är ju bara 27.... ;)

Nu ska här lagas kvällsmat. Ha en bra söndagkväll!

Kram

4 kommentarer:

mia sa...

Tack för idag! Presenten uppskattas mycket. Ser fram mot varmare dagar & god mat!
Kramizar //ma/mu

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Tack söta du, vad glad jag blir över dina fina ord! :) Vad fint du har skapat dessutom! Hoppas du får en trevlig start på veckan. Kram!

Nina sa...

Superfina kort! Är det fjädrar du har bakom blommorna? Fint var det iallafall =)
Ska försöka hinna till Mia innan hon stänger imorgon med ditt alfabet.
kram Nina

Viddan sa...

Väldigt fina skapelser!!//Lena