lördag 21 mars 2009

Nu har jag varit....

....kortmakare igen. SHIT vad det är KUL!!! Jag drömmer om papper och dekorationer om nätterna......hm undrar om det finns nån grupp för pysselberoende? ( Eller det gör det ju! Många! Men där får man nog inte hjälp med avvänjning...)Har bestämt att jag måste sätta upp mål för hur långt jag ska hinna med sömnaden en viss dag, och sen se till att nå det målet no matter what, annars fastnar jag gärna vid pysselbordet. Inte så att det inte är kul att sy, men jag vill ju göra ALLT! Dessutom ska man ju ta hand om livet i övrigt, skjutsa ungar, vara deras minne, makens minne, ta hand om hus o hem etc. Vi planerar att göra om i sovrummet nu, sen finns det en hel del annat som behöver fixas i huset och snart vill ju trädgården ha sitt! PUST! Nog om det....känner stressen komma krypande när jag radar upp allt så här....

Hur som helst, jag har gjort ett kort till kusin Linus som fyller 8, ska grattas imorgon. Han gillar LEGO Star Wars väldigt mycket så jag "fuskade" och använde en bild från nätet... Stjärnorna kommer från en mall som Miss Cutiepie gjort. (Jag är helt värdo på att rita själv, tur att det finns andra som kan)

Fick inte till det med ljuset när jag fotade riktigt, men man kan nog se ändå hur det blev.

Nästa kort är ett helt vanligt grattiskort, 10x10 cm. Lyxade till det med en slända på insidan oxå. Jag testade att sätta papper på dubbelhäftande till bokstäverna, men det ville inte buggen så jag fick limma på gammalt hederligt vis :( Hade ju varit super om det funkat!

Allt material jag använt kommer såklart från MIXEN

Snart ska jag ner på stan och träffa Ullis för lite fika och tjejsnack. Det ska bli så himla kul, inte så ofta vi hittar tid att träffas ensamma.

Önskar alla en toppendag, lämna gärna ett litet spår efter dig när du är här och smyger :)

Kramen!

5 kommentarer:

Bettan sa...

Mycket fina kort. Du är jätteduktig!!!
Kram "moster"

Ullis sa...

SUCK!! Endast 2 timmar fick vi ihop men som sagt man får vara glad för det lilla. Kram

mia sa...

Det går verkligen framåt för dig. Det blir bara bättre för varje gång du gör nå´t!
Här hamnar man på efterkälken hela tiden.
Ha en bra dag
puss//ma-mu

TinaStina sa...

Underbara kort! Supertufft till 8-åringen och det andra var jättegulligt. Du är verkligen duktig! Jag har också köpt sländ-papper hos Mia, visst är det fint? Köpte några med ugglor på också som jag bara älskar. Men jag har inte använt dem ännu.

Kramkram

Suz sa...

Du är en så duktig kortmakerska! Vem vill gå på avvänjing när man hamnat i träsket, bland papper och dekos...INGEN;0)Skulle vilja låna dig nån dag för skratt o prat och fika ,kanske kan jag få låna dig en kväll innan du sticker hem till slavadet:0)1000 kramar