söndag 26 april 2009

Fy sjutton....

....va kort en helg kan kännas! Redan söndagkväll. SUCK, vill vara ledig mer!!!! Lite glädjande dock att det bara är 4-dagars vecka som väntar.

Helgen har bestått bl. a. av två fotbollsmatcher, båda hemma och båda samma dag. Det händer inte så ofta, det brukar gärna vara en match på lördag och en på söndag, men det här blev ju bra! Och dessutom så skönt väder så det var inte alls fel.

Som vanligt var vi uppe med tuppen i morse.....fattar inte att det ska var så svårt att ta lite sovmorgon när man får...men samtidigt känns det som om man utnyttjar dagen bättre när man är uppe tidigt. Tog tag i mig själv och gick ut i trädgården och rensade bort gammalt visset, samtidigt som Rikard åkte och fixade ett släp så att vi kunde göra oss av med trädgårdsrenset på "grönsakstippen". Så nu är det gjort, skönt! Nu kan det nya växa och pigga upp lite. :)

Ett kort har det blivit också. Fick en beställning på ett grattiskort till en "klämmig" 50-åring som gillar gult. Ja då blev det ett gult kort helt enkelt. Som vanligt hade jag världens prestationsångest innan jag kom igång, men givaren av kortet tycker att det det blev toppen så nu är jag lugn igen :)
På eftermiddagen tog jag en tur till kompisen Anna för lite fika och tjejsnack! Supertrevligt, synd att det blir så himla sällan bara. Nu dröjer det i och försig inte så länge till nästa gång, för Anna och några till tjejer kommer till mig på Lördag på drinkar och grillning! Ser jag fram emot. :) :)

Vad gillar ni min "hallmatta"? Väldigt bra modell, kan även användas som golvmopp vid behov ;) (Vilket behövs eftersom den här sorten fäller en del....)

Ha det gott!
Kramizar

8 kommentarer:

Lena sa...

Ja du, tiden rinner iväg och är man ledig så tycks tiden gå ännu snabbare. Vilket snyggt kort du gjort med häftig stämpel. Så fiiiiint! Jag fick efter mycket jobb lite ordning på min blogg. Kul att fixa till den ibland och nu vet jag hur jag ska göra. Tack för hjälpen och ha en bra vecka. Kram Lena

Gertrud sa...

Ett häftigt kort i fina färger. Men visst går en ledig helg fort förbi, varför är det alltid måndag och aldrig fredag ? Ha en bra vecka, kram Gertrud

Suz sa...

Hej Tjejen! Sååå fint det blev kortet,du är så duktig. Fy fanken vad helgerna går fort...det där med kortvecka...blir som vanligt förutom att affärerna är stängda då;0) Hoppas vi kan ses på tisdag vid 16.45 minns du det? Kram på dig//Suz

Tirra sa...

Tack så jättemycket! :D har inte hållt på med LOs så länge heller, har bara gjort kort innan :)

:O Ditt kort var ju jättefint! Härliga våriga färger! :) Söt hallmatta, är det ikea? ;)

mia sa...

Som vanligt har alla redan sagt vad jag tänkte säga, så jag säger bara: instämmer med föregående talare. Hoppas vi se till helgen eller så! Kram, mamu

TinaStina sa...

Men vilket härligt gult kort! Du behöver inte ha prestationsångest, alla kort du gjort som jag sett är hur fina som helst!

Oj vad jag gillade klänningen! Jättefin! Om du fortfarande syr studentklänningar om fyra år så har du en beställning på gång :)

Du har ju gjort så mycket sen jag hälsade på sist så jag får skriva en hel novell! Måste säga att jag gillade bannern jättemycket och utseendet på bloggen! Måste kanske ta tag i min barnsligt grönrosa blogg. Den känns meeeesig... :)

Kramar!
Tina

mita sa...

Håller med Tina, jättesnygg bakgrund. Och fin banner! Jag måste också försöka hinna med det... Älskar din dörrmatta!;)
stor Kram, Mita

Lena B E sa...

Wow vilken kanonfin dörrmatta!! Ja dom är väldigt praktiska att använda som golvmopp och damvippa. *skrattar* Vilken härlig stil din katt har. :D En riktig sötnos!!
Jag har tre stycken av liknande modell. Kram Lena