torsdag 14 maj 2009

Lite sytt och ett kort

Hallå på er! Det är inte klokt men det är ju redan torsdag! Den här veckan har gått åt till att sy klart en tvådelad klänning som ska gå på bröllop i helgen, samt lite fotboll då minstingens lag spelade träningsmatch mot tjejerna i samma ålder. Grabbarna vann.....hade nog blivit lite jobbigt i skolan annars... ;)

Så här ser stassen ut som jag sytt. Det finns även en likadan överdel till i samma tyg som kjolen. Svårt att fota, med blixt blir det skarpt som bara den men utan ser det helt lamt ut, så det blev en bild tagen med blixt ändå.

Har gjort ett kort också, kan inte avgöra själv vad jag tycker riktigt, fick i princip helt fria händer. Inte lätt! Det blev ju självklart lite vintage-stil a´la Supermillis. Kortet skall skickas till Danmark.

Brevbäraren lade jättefina stämplar från The Greeting Farm, Miss Anya Collection, i min brevlåda häromdagen! Gissa om jag är sugen att stämpla upp och färglägga dem! Ska nog göra det nu........ Till nästa gång, ha det gott!

Kramizar

10 kommentarer:

Suz/Kortmaja sa...

Hallå där!Säger bara en sak...eller två.... Vad fin dress och kortet är underbart.Guuuuuud ,vilken snäll brevbärare du har! Att han visste att du ville ha sådana;0)Hoppas den snälle kommer snart med mer stämplar till dig...menar oss;0)kram och natti natti

Lena sa...

Jag säger då bara det,,,,sååå snygg klänning och kort du har gjort. Jättefina färger i kortet. Jag som älskar blått tycker massor om det och stilen är underbar. Ett riktigt Supermilliskort. Säger som Gertrud, här blir det 10 poäng. Ha det gott. Kram

Gertrud sa...

Vilken snygg klänning, så duktig du är. Och ett jättefint kort. Kram Gertrud

Bettan sa...

Vacker färgpå tyget. Snygg modell. Kortet är ursnyggt!!!!!
Kram "moster"

Lena sa...

Hej på dig!
Nu ska vi se om jag kan svara på dina frågor. Blomman är mycket vacker. Dom kommer från Prima och heter Belle Fleur Gold Embossed. Det var 6 blommor i förpackningen. Lite olika färgtoner på dom, så himla fina. Bandet som är i kanten har jag fått av Gertrud. Det var självklistrande. Får slänga ut en fråga till henne, vart hon köpt det. Det är så fint. Ha en bra fredag. Kram

Gunilla/Nilla sa...

Tack snälla för gullig kommentar på min blogg, GLAD!

Så duktig du är på att skapa. Helt fantastiskt vacker klänning och supefint kort!

Hoppas att du får en mysig helg.
/Gunilla

Veronica sa...

Hej svejs!

TACK för din söta kommentar hos mig! Blir glad och får verkligen ny energi att skapa mer!!

Men DU! WOW vilken fin klänning! Är det nåt jag inte kan så är det att sy! Har gjort lite smått o gott men inte i den här ligan!

Snyggt kort också!

kram och ha en riktigt härlig helg!

p.s. var på min äldsta -02:a sons första fotbollscup idag! Såååå roligt och hur stolt blir man inte?

Nina sa...

Åh, både klänningen och kortet är superfint *avis*
Du är verkligen duktig

Susanne sa...

Ett sådant underbart kort!!

Kram
susanne

Carina sa...

Hej!
Vilket supersnyggt kort,gillar själv vintage stilen.
Klänningkortet du undrade över i min blogg är utskriven efter en bild på internet (kom inte ihåg var)men du skulle kunna göra ett likadant med den jättefina klänning du själv gjort.Roligt att se slangbelllapojkstämpeln (har gjort den!)sååå fint målat och ett kort jättebra gjort.

Ha,en trevlig helg!