lördag 9 januari 2010

Året som gick

Hallååå! Tänkte att det var dags för en liten uppdatering här nu! Har inte hunnit få till så många nya saker, jag har nämligen renoverat lite! Yngsta killen, Jocke behövde en uppfräschning i sitt rum. Eftersom jag lovat att fixa det ganska snart efter inflytt (i augusti) så har vi ju inte brytt oss om att göra det mysigt inne hos honom......Men efter flytten och allt mentalt så tog orken slut och det blev liggande på is en stund. Men nu är det gjort! Och både jag och sonen är nöjda med resultatet! Ska bara städa upp ordentligt och ställa tillbaka grejerna så kan ni få se före- och efterbilder sen :)

Jag satt och tittade på de alster jag åstadkommit under 2009. Många har ju lagt upp sina 10 bästa och det är himla kul att titta på, så jag tänkte göra samma sak! Man kan säga att jag började med kortmakeri och scrap på allvar hösten 2008. Kanske i sept-okt eller så. Men det allra första kortet gjorde jag tidigare, på en kortkväll på Mixen, maj -08. Det såg ut så här:

Så till mina bästa 2009..... alltså, jag tycker att allt ser likadant ut! Det får väl bli mitt nyårslöfte...att utvecklas mer och göra saker lite annorlunda mot vad jag brukar...
Vet inte om dessa är de bästa, beror ju på vem som tycker, men de här gillar jag i alla fall, helt utan rangordning:Hm...det där var visst 11 st...och jag erkänner att det finns fler jag gillar men det går INTE att rangordna.

Har ju lyckat få ihop några LO:s och dessa två är jag mest nöjd med. Båda gjorde jag till 2 olika utmaningar på Scraphörnan.
Den översta är på min yngsta son och min bästa kompis grabb, nyårsafton 2008 när de spelar Singstar och den nedersta är på min brorson Felix som nu är 1 år och 5 månader ungefär, bilderna togs nog för ca 1 år sen.
Jag sitter fortfarande i morgonstassen så jag ska väl göra nåt åt det och sen STÄDA!! Trist men så välbehövligt just nu :-) Hoppas ni får en riktigt skön lördag!
Kramizar!

12 kommentarer:

Nina sa...

Jättefina kort och dina LO är underbart fina! Kul att se lite kort som jag inte sett innan här på bloggen =)
Hoppas vi ses på tisdag!
Kram och trevligt helg!
Nina

Bettan sa...

Hej! Jag ser flera jätteläckra kort, när jag räknar så blir det... 11 supersnygga kort!!
God fortsättning!!!
Kram "moster"

Bettan sa...

Ps glömde säga att din bakrund är jätteläcker!!
Kram

Gertrud sa...

Titta så fint du har fått på din blogg, jättefint! Det passar dig som handen i handsken. Kul att få se lite av dina alster och jag tycker att du är duktig. Ska bli kul att få se sonens rum . Ha det bra, kram Gertrud

Tussemaja sa...

Inte hade du denna blogglayout igår?! I så fall hade jag inte ögonen med mig... den är superläcker och passar dig precis.
Håller med dig. Det är supersvårt att välja sina bästa 10 alster. Det är faktiskt inte att de ska vara snyggast/läckrast utan det är en viss känsla på alla kort. Och jag kan inte tycka att du ha samma stil alls. Så fortsätt som du har gjort.

Viddan sa...

Fina saker! Kul att se vad var och en tycker bäst om =) Glöm inte kolla JP Hobbys blogg för du kan vinna på din lista där inne. Länk inne hos mig. Ha en fortsatt bra helg!

Lena sa...

Åh, så fint du har gjort i din blogg. Jättesnygga alster du har gjort under året. Min favvo är helt klart muffinskortet som jag gillar skarpt. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Suz sa...

Men åååh vad roligt att se dem igen! Inte är de lika kan faktiskt inte se en likhet mellan dem! Du är en otroligt duktig scrapare...fast det vet du redan att jag tycker,DU är bäst!
stor kram Suz

mia sa...

Nog har du lyckats få ihop en massa fina kort! & inte ser de speciellt lika ut heller. Jättefin layout du har på din sida nu!
Precis du!
Kram //mamu

Therese Fredriksson sa...

Jättefina grejer du valt ut. Känner igen en del men långtifrån allt. Då inser man att vi inte pysslat ihop så länge. Kul att vi gör det nu i alla fall. Kram

Britt-Inger sa...

oj oj oj så mycke fint du gör.. :) och som du har valt ut...
Ha det gott så länge.
Kram, Britt-Inger

Cecilia sa...

Hejsan

Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in MVH /Cecilia

http://www.safirsilk.se