onsdag 27 januari 2010

Massor med snö och ett altrat pennfodral

Men jeeeeezz va det snöar idag! Hur mycket snö finns det?? Borstade av bilen när jag kom ut från jobbet, åkte till affären för att handla och när jag kom ut därifrån var det bara att borsta igen! Egentligen skulle jag kanske skottat lite när jag kom hem också, men vad är det för mening?? Det vräker ju ner! Dessutom misstänker jag att grannen tagit ett litet tag hos mig för jag hade inte så mycket mer än henne utanför min dörr =) Snäll granne i så fall!

I höstas när jag var på scrapträff på Mixen fick vi ett pennfodral. Det fanns även en utmaning som gick ut på att altra detta, men det hann ju inte jag....hade fullt upp med kort och LO ju! (några kanske minns min stirriga blick och allmänna förvirring....) Nu har jag i allafall fixat till fodralet, har mina Chalks i det.


Visst är de fina, blommorna från Storyteller! Såna är på väg hem till Mixen, kommer vilken dag som helst =)

När jag var i Bålsta gjorde jag också ett litet kort till Tessa. Ganska snabbgjort, 10x10 cm, designpappren kommer från senaste nr av Scrapbook Magazine.

Nu ska jag göra klart ett kort jag fick beställning på igår och ska levereras i morgon. Gjorde det mesta på pysselkväll igår men vill lägga till lite dekos.

Ha en fortsatt bra onsdag!

Kramiz

6 kommentarer:

Bettan sa...

Ja vilket snöväder....har liksom ledsnat på att skotta, tänk om min granne.... nej det skulle dom ALDRIG göra! Vi får göra´t själva.
Vilket jättefint pennskrin/ ask. Vet inte vad chalks är men det kan inte vara nåt STORT iallafall. kortet är oxå jättefint. ha en trevlig kväll i snöyran.
Kram "moster"

Lena sa...

Så vacker låda dina chalks har fått, helt underbar. Blommorna på den är verkligen tjusiga. Vitt och vackert är det ute. Bara man slipper ut och kämpa med snön så går det bra. Ha en bra dag. Kram Lena

Suz sa...

Åh,vilken fin låda för chalksen! Blommorna= MUMS! Längtar redan efter dom.
Kram Suz

mia sa...

Bättre sent än aldrig!! Asken blev ju hur tjusig som helst!
Och Tessans kort gillar jag verkligen
Kramiz//mamu

Nina sa...

Å vad mycket fint! Diggar lådan till chalksen, ska ju också fixa en låda till mina... Och dom där blommorna, när kommer dom!!!??? Vill ha =)
kramar Nina

Tussemaja sa...

Pennfodralet blev ju superläckert! Och de där blommorna... snygga!
Vi ses i morgon :)