lördag 16 januari 2010

Sketchy Colors #6

Vad är nu detta? Två inlägg samma dag! Ja...jag måste ju ta igen mitt dåliga bloggande ;-) Nä, skämt åsido, jag är ju lite impulsiv så jag kom på att jag skulle göra ett bidrag till veckans utmaning hos Sketchy Colors. Började fundera på eftermiddagen idag, sen iväg och hälsa på hos min bror med familj, kom hem vid 19-tiden och nu, 20.30 har jag gjort ett kort! Det måste vara snabbaste kortet i Supermillis historia ;-). Sista inlämning är kl 21 så det är ju i sista sekunden =)

Skissen .....

Min tolkning:Planen just nu är att använda papper och uppstämplade motiv jag redan har. Det är så himla lätt att bara köpa nytt hela tiden och sen glömmer jag bort det jag hade hemma! Motivet har jag fått av Gertrud, vet att det är ett av hennes favoritmotiv. Mycket fint tycker även jag =)

He en superduper lördagkväll! Kramizar!

6 kommentarer:

Lena sa...

Snygg tolkning av skissen du har gjort och snabbt gick det. Stämpeln är även min favorit. Snyggt papper och gulligt med hjärtat i bården. Ha en bra kväll. Kram Lena

Bettan sa...

Gud vad fint! läckra färger. Kram moster

Lena Katrine sa...

Et stilig kort!!!
Takk for at du deltar - lykke til!
Go'klem :)

Anne Kristine sa...

Så koselig kort!
Så fint med blondeborden :o)
Takk for at du deltar.
klem Anne

Nina sa...

Å vilket coolt kort, stilrent och snyggt! Kortet i inlägget innan är superfint också...
Tänker som du att jag måste använda de papper jag redan har... blir så rörigt i förvaringen med en massa restpapper överallt =)
Ses på tisdag va!?
Kramar Nina

mia sa...

Vilket jättefint kort du lyckats få till! som alltid;)
Det verkar som det har varit full rulle hos dig!
Tack för det fina DT-inlägget på min blog
keamiz//mamu