torsdag 21 januari 2010

Sketchy Colors #7

Nu är jag heeelt slut! Fast på ett trevligt sätt, för idag har jag gått på mässa hela dagen och kollat in en massa kul scrapsaker! Blir spännande när allt vi beställt börjar komma hem..... =) Jag är extremt nöjd med dagen, trevligt sällskap och många glada skratt. Det märktes ganska tydligt när vi va på hemväg att alla var ganska trötta för nivån på humorn var ju inte så hög direkt... =) =) Vi fick även några medresenärer på tåget att le och det är ju inte fel!

Jag har även denna vecka ett bidrag till Sketcy Colors. Kände inte för att göra ett kort denna gång, så det blev det här:


En färgutmaning, Brun och turkos skulle användas. Me like! Väldigt snygga färger ihop!
I glasburken ligger de torra ingredienserna till Kladdkakemuffins, ett receptkort hänger med samt formar.

Jag gillar muffinsen på etiketten extra mycket. Glasyren är vit flower soft och sen satte jag dit de små hjärtan som blir över när man stansar ut från kantstansen så det blev lite chokladströssel också! Väldigt nöjd med just det =)
Med risk för att verka helt från vettet....det är ju inte lätt att hitta bra fotoljus just nu så jag har fotat......på badkarskanten!!! Där inne är det bäst ljus........Men allra bäst blir det ju när man kan ta utomhus i dagsljus tycker jag. Det får vi vänta på en stund till.
Imorgon ska jag packa mina pysselgrejer och åka till min kompis i Bålsta! Stannar till söndag och det ska bli så himla kul!!! Längtar som bara den! Så vi hörs igen efter helgen.
Kram och god natt!

6 kommentarer:

mia sa...

Vilken kul grej med ingredienserna! & som vanligt hur fint som helst!
Tack för i går det var verkligen en toppendag!
Ha så kul i helgen & krama Teresa.
Kram//mamu

Anne Kristine sa...

Oh..my!!! Så lekkert!
Nydelig pyntet!
Takk for at du deltar.
God helg
Klem Anne

Linda sa...

Vad fyndigt att göra så där med ingredienserna! Jätte skoj idé!!!
Muffinsen blev ju super fin!
Kram kram

Nina sa...

Wow, vad snyggt det blev! Blev kanon med grädden uppe på muffinsen med hjärtan i, så läckert! Du får gärna hälsa på mig också någon gång ;)
Ser fram emot vad som dyker upp i butiken efter formex...
kram Nina

TinaStina sa...

Förstår att ni hade kul på mässan! ska bli kul att se vad ni köpt till Mixen!

Men du... jag såg ju muffinsen och burken på träffen och jäklar vad snyggt det blev när det blev klart! Om du inte vinner med den så vet jag inte vad. Helt fantastiskt och så smart med chokladströsslet också.

Hoppas du hade kul hos kompisen i helgen!

Bamsekramen!

Tussemaja sa...

Det blev ju så himla bra! Allting är ju super! Kul att jag fick se det IRL. Slutresultatet är ju så snyggt!

Man blir trött av att shoppa pyssel :) Men extra trött på Formex där man shoppar mycket pyssel! :) Ni hade kul i alla fall och det är ju halva resan.