lördag 4 april 2009

Scrapträff!

Oj va vi har pysslat idag. Scrapträff på Mixen hela dagen! Har inte varit på nån träff innan men det var ju hur kul och trevligt som helst. OCH jag vann en utmaning! Hur bra är inte det för självförtroendet.........? *ler väldigt stort* Gjorde ett kort till utmaningen i vintagestil

Är själv ganska nöjd....;) och det blir inte sämre av lite bekräftelse :) Gillade verkligen att göra efter en skiss. Tänk hur olika alla gör fast man har samma skiss att utgå ifrån. Det är verkligen kul att se resultaten! Jag är helnöjd med dagen och gör gärna om nåt liknande SNART! Superkul, men jag fattar inte hur en hel dag kan gå så fort!!!! Tack alla trevliga pysslare som hjälpte till att göra den sååå trevlig! Extra stort tack till mamma Mia på Mixen som ordnade tillställningen, hoppas även du vill göra det igen. Hade ev. tänkt lägga ut lite bilder från träffen, men jag har inte lyckats få till så bra foton, dessutom tror jag att flera av mina medpysslare ordnar det ;) så kika in hos dem vettja!
Igår fyllde min kära man år. Det blev lite kalas framåt kvällen med mina föräldrar och lillasyster Jenny och hennes Frank och tidsoptimist som jag är bakades det bullar som blev något brända :) när jag letade i skåpen efter ingredienser kladdkakemuffins som vi också gjorde. Samtidigt lagades det middag......jaja jag vet, man ska inte göra för många saker samtidigt! De flesta bullarna blev dock bra som tur var. Och muffinsen jättegoda! Dekorerade med lite grädde och kiwi, istället för tårta. MUMS!

Han fick en digital fotoram i present från mig och grabbarna och självklart ett kort också! Ville göra ett lite tuffare igen, han är ju en cool mc-knutte så det får inte vara nåt gulligt.....;)

I morgon blir det mer kalas, men innan den här dagen är till ända hoppas jag på lite god mat och ett glas vin :) Får se om jag kan koppla av och sova i natt, det har varit lite dåligt med det ett par nätter nu. Vet inte om det beror på att jag ska vara LEDIG från jobbet (förutom ett par timmar på måndag) en hel vecka nu eller om det var spänning inför scrapträffen. Börjar tro att jag har allvarliga problem som inte kan sluta fundera över kort och dekorationer......i stället för att sova! Men vaddå, det är ju kul....!Fortfarande många födelsedagar i släkten att pyssla till, näst på tur står svärmor som ska firas i påsk.

Fick en massa inspiration idag till att åter ta tag i barnen bebisalbum så jag kanske kan fixa nån sida i veckan.

Nu ska jag försöka dra maken och äldsta sonen från tv-spelet och se om vi kan fixa lite mat. Ha en skön lördagkväll! Massor med kramar!

7 kommentarer:

Tussemaja sa...

Det kortet är bara så snyggt! Förstår varför du vann! Kul att träffa nya människor och vi ses kanske fler gånger.

Camillis sa...

Det är inte konstigt att du vann för det kortet blev ju bara så fint! Kul att träffas irl :D

Mia sa...

Ditt kort blev ju bara så bra, så du är verkligen värd vinsten. Jag fixar gärna en ny träff igen, till hösten!!! Då kanske jag kan hinna pyssla lite själv också.
Kram, kram //ma,mu

Suz sa...

Så fina kort,klart du skulle vinna! Vi hade ju en toppen dag igår,räknar ner redan till nästa
;0) Kram

Tussemaja sa...

Skylten jag gjorde säger vad som behövs... dock är det inte det finaste jag gjort ;)

TinaStina sa...

Tack själv för igår! Ja, det är alltid kul att träffas "live" och du var lika trevlig som jag misstänkte. Och kortet... ja, det var ju klart snyggast så du ska verkligen vara stolt!

Kortet till din man var jättefint också. Det är annars svårt att göra "manliga" kort tycker jag, men du fick till det!

Hoppas vi ses snart igen! (jag BOR i min väska förresten, så fin är den :)

Kramar!

Anki sa...

Det var verkligen supertrevligt att ses IRL på scrapträffen. Hoppas att det blir fler tillfällen.

Trevlig Påsk