söndag 11 januari 2009

Kort helg!

Man har ju blivit så bortskämd nu med alla helger så den här gick ju hur fort som helst! Nu har man en hel arbetsvecka framför sig igen. Men vad gör det när det bara är måndag och fredag hela tiden?
Igår blev det en repa på stan här i metropolen Nyköping. Grabbarna var sugna på att köpa varsit nytt spel till PS 3 och jag är som vanligt urless på alla mina kläder så jag tänkte passa på att kanske handla nåt till mig själv. Det gick inget vidare.... måste tydligen ha Ullis med mig för att hitta nåt skoj. Jag har alldeles för dåligt tålamod för att gå och bläddra bland galgarna i lugn och ro. För att inte tala om hur mycket jag ogillar att prova kläder i affären. Nä, tacka vet jag nätshopping! Så Ulla, det får bli en sväng snart inklusive Latte hos George ;-) I vilket fall som helst köpte jag en sjal-kofta på rea, 49 spänn! Den krävde ingen provning och jag fryser ju jämt så det var perfekt. Killarna fick varsin tröja också.
På eftermiddagen åkte jag och hälsade på en toppenkompis vid namn Anna som bor i Nävekvarn. Vi fikade och pratade strunt i ett par timmar, tiden rusade iväg som vanligt när man har trevligt. Tack Anna, vi gör om det snart! Hade med mig kameran dit för att kanske ta en bild till bloggen, men kom jag ihåg det när jag var där?? Nä det gjorde jag inte, tyvärr.
När jag kom hem, då testade jag att stämpla upp de nya stämplarna jag fick med posten häromdagen. :-) Målade dem också, det blev ganska ok. Ser ut så här:

Light the Night & Dash heter de. Rätt fräcka va!

Idag har det väl egentligen inte hänt så mycket. Ägnade en stor del av förmiddagen till inspirationssurfande på nätet. Har även städat undan alla julsaker (fast det var inte så många) och köpt nya lampskärmar till lamporna i vardagsrumsfönstren. Alltid kul med nånting nytt. :-)Fållade upp 2 st kappor nu till kvällen. Inget kul på TV, så jag ska nog lägga mig och läsa nu.

Ha en fortsatt bra söndagkväll! (Ps om nån undrar så är det mycket bättre med förkylningen nu :-))

Kram

5 kommentarer:

Bettan sa...

Vilken tur att du är frisk, så att du orkar fixa med pyssel. Stämplarna är jättefina.JAg ska oxå läsa, har köpt flera nya böcker på kick offen, ska bli jätteintressant att få lite personlig utveckling(det behöver jag) Kram "moster" (:

Ulla sa...

Ja du det låter verkligen som om vi måste shoppa ihop, det här går ju inte. Och kaffe hos George är givet, hoppar kanske morotskakan denna gång el? ;)Miss you darling!

PARTYPINGLAN!! sa...

Men hallå du har ju målat partypinglan i rosa, DET ÄR INTE MIN FÄRG!!! ;(

Suz sa...

Du är så duktig att måla! Ser med spänning fram emot kortet sen. KRAM

Partypinglan sa...

Förresten kom just på att jag visst gillar rosa... Köpte en tröja som jag gillar skarpt. :)