tisdag 27 januari 2009

Lite nytt pyssel :-)

Hallå! Så var det tisdag då. Jobbar på som vanligt, det är dock lite lugnare på jobbet för tillfället och jag får väl erkänna att det är lite småtråkigt, dagen går så långsamt ju, och jag sitter bara och drömmer om allt roligt jag skulle kunna göra istället.....Mycket skojigare när det är full fart! Men det är ju så det är, antingen lugna gatan eller fullt ös medvetslös.

Igår kväll var jag hemma hos Suz och pysslade lite. Hon bor ju alldeles i närheten av min arbetsplats så jag drog dit direkt när jag slutade.Det var supermysigt, hoppas vi får tillfälle att göra om det snart. Testmålade lite med pro....det blir säkert bra när man kommit på knepet. :-) Hon hade lagat jättegod paj också, inte fel alls att sätta sig vid dukat bord, även det gör jag gärna lite oftare;-) Jag scrappade en "tavla" på canvasduk på ram. Ganska nöjd med resultatet faktiskt.
Fotot föreställer alla mina grabbar och det är ungefär 6 år gammalt. Kul att göra nåt av det för jag tycker det är ett så härligt kort! Hade egentligen tänkt att R skulle få den i typ namnsdagspresent eller till Alla Hjärtan, men jag kunde inte hålla mig, så han fick den på en gång när jag kom hem. :-)
Har ett annat foto på mig och barnen där vi alla är ännu yngre, som gör mig så glad varje gång jag ser det så jag tänker göra en tavla till som matchar den här med det fotot. Sen har vi ju en hel hög med födelsedagar att tänka på framöver så några kort ska det självklart bli också! Äldsta sonen står på tur, han fyller 14!! om knappt 2 veckor.........

På tal om honom så var jag på föräldramöte i hans klass ikväll. Fick ett kuvert med omdömen från alla lärare inför kommande utvecklingssamtal som gjorde mig alldeles varm om hjärtat! Han har verkligen vuxit och mognat och det är så skönt att det går bra för honom i högstadiet! En liten orostyngd har lyfts från mina axlar, han klarar sig ju toppenbra!!

Så, jag känner mig väldigt glad och uppåt idag. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! Ska försöka ta mig upp tidigt och sätta mig på träningscykeln (vilket jag för övrigt gjorde även igår morse, kl 6!) eftersom det inte blir nån innebandy på jobbet.

Önskar er alla en skön kväll!
Kram!

2 kommentarer:

mia sa...

Sicka goa killar!!!!
Det blev ju en jättefin bild!
kram, puss/mamu

Suz sa...

Den blev sååå fin!och så hade vi mysigt,Det gör vi om och om och om igen ;0)Kram