torsdag 8 januari 2009

Usch och fy...

... nu har jag åkt på en j-a förkylning! Jag hatar att vara förkyld. Ögonen rinner, snoken rinner och ser ut som ett stoppljus ungefär. Man kan tro jag fortsatt festa sen nyår som jag ser ut. Blä! Hoppas det blir bättre snart, ska ju till Pernilla på massage nästa vecka och det vill jag INTE missa. Längtar!

Idag kom mitt lilla blingpaket som jag vann från stämpelgården, väldig trevlig post. Innehöll lila glitterlim, blinginga stjärnor och rhinestone-hjärtan. Ska nog kunna hitta på nåt skoj med det. Hade även beställt ett par stämplar från Kortmakaren, de hade rea innan nyår. Den ena föreställer en partypingla och den andra en kille, båda från Penny Black. Många födelsedagar att göra kort till framöver så vi får se vem som får det första med de här stämplarna. ;-) Så, det finns ju lite ljus i förkylningsmörkret i alla fall!

Har ägnat kvällen hittills med att sy gardiner till Mariellas (min chifa) mamma. Hon vill byta ut julgardinerna och det kan man ju förstå. Ska själv jula av i helgen tänkte jag. Tur att jag inte är så mycket för att ha en massa julkrams framme, blir lättare att städa undan då. Har kvar lite annat att sy till hennes mamma också, får ta tag i det i helgen. Nu ska jag nog lägga mig framför TV:n och tycka synd om mig själv en stund. Eller kanske testa mina nya roliga pysselgrejer....det lockar också! Får se vilket det blir.:-)
Till nästa gång: Ha det gott! (Lämna gärna ett litet spår innan du går...)

Kramizar!

2 kommentarer:

Partypinglan!! sa...

Har du köpt en stämpel med mig på????!!! Miss you.

suz sa...

Skit med förkylningen! Tur det är helg då. Jag hoppas att du satte dig och pysslade för nu är jag bra nyfiken;0) Stor kram och trevlig helg