lördag 17 januari 2009

Mässa!

Vi hade en toppendag på Älvsjömässan! Känner mig ganska sliten i kroppen efter att ha gått och stått i så många timmar men det var verkligen en givande dag. Mycket trevligt sällskap i form av lillasyster Jenny, mamma,Suz och Liz.

Fanns ju hur mycket som helst att shoppa! Vill ha allt! Det tillåter tyvärr inte finanserna , men man ska väl få drömma lite också. Blev en hel del inköp i allafall, så nu ser jag fram emot att få Pro-Marker pennorna jag beställt samt diverse stämplar och annat som mamma köpte till butiken.
Hur inspirerad som helst så jag kanske knåpar ihop nåt idag.... ev. en sida eller två till lillpysens album, säkert ett kort också. Vi har många födelsedagar bland släkt och vänner framöver, och jag tar ju varje tillfälle att få klippa,klistra och stämpla lite! Samtidigt vill jag vänta på färgpennorna.....och stämplarna.....jaja man kan ju börja planera för alstren i allafall. :-)

Tack goa tjejer för en supertrevlig dag!

Kramizar

3 kommentarer:

mia sa...

Tack själv för en fantastiskt trevlig dag!! //kramixar //ma//mu

Suz sa...

Tack det samma ,väldigt trevligt och superfint sällskap! Trött i tassarna är man men det är det värt. vill också ha..pro nu;0)
KRAM

Åsa/asamia sa...

Lyllos dig som fick va med på Formex. Där har jag aldrig varit, men skulle gärna vilja...synd bara man inte kan shoppa direkt.