söndag 18 januari 2009

Söndag....

.....igen! Är ganska nöjd med vad jag åstadkommit den här helgen. Trots att jag tycker att jag "slarvar" bort en massa tid vid datorn :-) Igår var jag dessutom så lat att jag la mig och vilade en timme mitt på dan! Skyllde på att Formex tog musten ur mig.....Men det blev ändå mat inhandlat och lite rödvin i magen ;-) Gjorde första sidan i Jockes album också. Den blev ok...men jag undrar om det kanske är lättare att scrappa på 12X12 än 8x8 som jag gör nu? Ska prova det nästa gång jag sätter igång med ett sånt projekt, först ska de här två bli klara. I alla fall så godkände föremålet för just det här albumet mitt verk. :-)

Jösses va gullig jag är.....INTE! Tur man är så himla snygg nu då... ;-)

Idag tog jag tag i mig själv och kontruerade ett mönster till en beställning. Det ska bli en dräkt i underbart vårigt cerise siden. Har dragit lite på det men när jag väl började fattar jag inte varför. Det tar ju inte så lång tid, bara man gör det! Här är jag "in action" :-)

Flitens lampa fortsatte lysa över ateljén efter lite kaffe- och matpaus, så jag har även klippt till och sytt ihop det mesta av dräkten nu så den kan nog provas av kunden i veckan.


Ser kanske inte så roligt ut, svårt att ta bra bilder i det ljus det är i rummet, den ser ju mer röd ut än cerise. Dessutom är det en hel del kvar att göra innan den är klar. Ärmarna är bara ditnålade och det ska säkert ändras en del.

Nu ska jag ägna lite tid åt familjen. Njut av söndagkvällen, imorgon är det måndag!

Kram

5 kommentarer:

Bettan sa...

Ja, du var riktigt "söt" på den tiden. Lycka till med roliga/snygga album till grabbarna. Fin klänning oxå.
Kram "moster"

Suz sa...

Oooo,vad roligt att se dig när du var ung;0)he he he!Underbar klänning också! KRAAAAM

mia sa...

Du är så fin med din stora mage!! //ma//mu

Ullis sa...

Du är såååå duktig!! Tänk om man hade hälften av din energi. ;)
NÄR SKA VI SES????????????
Miss you.

Gretchen sa...

Vilken kommentar: VAR UNG!!! Vad är du nu då??
:) :) :) ;) ;) ;)