tisdag 13 januari 2009

Nyfrissad och pysselsugen

Tisdag.... för min del har halva arbetsveckan passerat nu :-) Ledig från jobbet på fredag för att åka på Formex-mässa i Älvsjö med Mamma Mixen, Suz och ett par till. Ska bli skoj, vi kan nog hjälpa till att hitta en massa roliga saker till butiken!
Har varit hos frissan idag, en ny tjej som klippte mig, eftersom min favorit Lina har slutat nu. Det visade sig att Camilla, som hon heter, delar ett intresse med mig......nämligen scrapbooking! Hennes favoritbutik här i Nyköping heter Mixen! Så vi hade ju lite att prata om....hon håller mest på med fotoalbum (vilket jag inte är så haj på...än.) Jag blir ju alldeles salig när man träffar nån som förstår vad man säger!! (Jag blev förresten nöjd med håret också) Hoppas du funderar allvarligt på en blogg där man kan få se dina alster nu, Camilla! ;-)

Har varit GRYMT sugen på att pyssla i flera dagar nu. Massa idéer som bara bubblar i huvudet, inte blir det mindre intressant när man pratar med Suz som kommer med en massa uppslag till olika tekniker och annat. Så ikväll blev det ett grattiskort. Jag är nog nöjd........tror jag. Ska vänta till i morgon innan jag bestämmer mig ;-)
Hoppas ni gillar det.


Imorgon är det jobba och sen massage hos Pernilla som gäller. Har längtat! Ska bli så sköööönt. Lär inte bli nåt skapat då, brukar vara ganska mör efter det.


Ha en toppenkväll, sov gott!


Kramizar

3 kommentarer:

Suz sa...

Hallåååå! Du ÄR nöjd.. det med basta! Det är så ljuvligt fint.Kul att "smitta" dig med pysselprat,hi,hi.Jag längtar till fredag!KRAAAAM

Marie-Louise sa...

Tack Suz, du vet, jag fick ju YUPPSLAG.... ;-) hihi. Jo jag ÄR nöjd. Kram!

mia sa...

Jättefint!! Nu fick jag lite mer sug att börja med min visitkortslåda. Kanske blir nå´t idag. Vi får se. //ma/mu