fredag 2 januari 2009

Såå.....

....då är det 2009 nu då. Vi firade in det nya året med supergod mat, singstar och raketer förstås! Får inte glömma det trevliga sällskapet! Fam Bogne stormade in på eftermiddagen och vi började med lite fika innan den gemensamma matlagningen....fast jag får erkänna att det var gästerna som gjorde det mesta. Helt ok för mig! ;-) Nån hemlagad bearnaise blev det dock inte, den gick åt skogen och skar sig. Nåja, bättre lycka nästa gång. Janne har lovat att göra det när vi kommer till dom.... Hoppas det blir snart!! För övrigt blev middagen jättegod! Ullis svärmor hade gjort bröd till soppan och hennes mamma gjorde rån till efterrätten. Vet var jag ska beställa sånt hädanefter...Tiden går ju så himla fort när man har trevligt, och det har vi alltid när vi träffas. VIPS så var klockan 12, så då va det bara att ta på sig ytterkläderna och grabba champangen och gå ut. Det va svinkallt! Men vad gör det när man är på så bra humör! Sen sjöng vi SingStar så det ekade i området, lät nog väldigt vackert..... (förresten så sjöng vi en trudelutt ute på altanen oxå om jag inte minns helt fel....)vi funderar faktiskt på att söka till IDOL-2009 hela bunten. :-) Nä vi ska nog bespara svenska folket det nöjet........

Nån gång på nattakröken, tog gästerna taxi hem och vi sussade GOTT på kudden. Blev inte många knop gjorda dagen efter, soffläge och TV för hela slanten. Det gör inte så mycket när man är inställd på det, annars gillar jag inte att slösa bort en hel dag på det. Det är ju en stor skillnad mot när man hade småbarn, de kräver ens uppmärksamhet på ett annat sätt än vad de gör när de blir stora. Ungarna va lika trötta som vi. :-)
Tack underbara vänner för en supertrevlig nyår! Vi gör om det snart.... :-)

Idag har jag jobbat några timmar. Inte många som va där, lugnt och skönt. Får en del gjort då. Dock inte så mycket som jag tänkt, så jag får vara ännu flitigare på måndag.


Njut av helgen! (man blir ju bortskämd när det är så här)


Kram!

6 kommentarer:

Ullis sa...

Tack själva för en supertrevlig kväll/natt! Snygg bild du hittade på mig... men jag är glad att det bara var den du la ut!!! ;)
We are all the winners we are all the best el va sjöng vi för grannarna vid 12-slaget???

Janne sa...

Jättetack men du skrev inget om att du blev lite hängig och gick och la dig först...

Marie-Louise sa...

Tack Janne..... måste varit avsaknaden av hemgjord bearnaise som var orsak...... ;-)Kram!

Ullis sa...

Ha ha lite besk smak känner jag allt av här...... ;)

mia sa...

Såg ut att ha varit en lyckad fest. Där skulle jag ha varit med & sjungit! Jag hade gjort slarvsylta av er allihop. Idolvinnare är ju jag ju!!
Nä, allvarligt, det var nog bäst att jag höll mig hemma. Mådde faktiskt prima på nyårsdagen.
kram//ma mu

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Snubblar in...
Heeej!
Oj så mycket det fanns här å kika på!
Ha ett underbart å kreativt 2009!