torsdag 12 februari 2009

Armband!

Hallå! Kunde inte låta bli att åka till mamma idag också ett par timmar. Hon verkar klara sig alldeles utmärkt med en stor portion envishet och arbetsglädje såklart! Skulle tro att det dyker upp trevliga människor under dagen också som håller sällskap och hjälper till med vad man kan.
Blev lite sugen på att göra nåt smycke, det var jättelänge sen jag sysslade med det. Har massor med pärlor och tilbehör hemma, plus att det kommer så mycket nytt hela tiden som man blir sugen att göra nåt av. Så idag har det blivit 2 st armband, lika men ändå olika. Svårt att välja vilket pyssel man ska göra när det finns så många roliga saker......:) Det viktigaste är nog att inte försöka göra allt samtidigt för då blir det väl inget alls. Har en idé för ett halsband också, får se när det blir av.

Imorgon bitti är det dags för innebandy, blev flyttat från onsdag pga manfall, men det är bara att pallra sig upp lite tidigare än vanligt. Hur ska det gå?? Jag som har varit sååååå trött de senaste mornarna........nåja, bara man kommer ur sängen så går det bra.

Till nästa gång, ha det gott!

Kram

3 kommentarer:

mia sa...

vilka snygga armband det blev! Du är duktig du!! tack för i går kramm//ma//mu

Ullis sa...

Vilka fina armband, bra sugen blir man att göra smycken igen. Så mkt man vill göra men sååååå lite tid. :( Men vi får ju ÄNTLIGEN träffas imorgon. Love and miss you

Bettan sa...

Gud vad snygga!!!! Ja, man blir lite sugen på nått att smycka sej med.
Kram "moster"