tisdag 17 februari 2009

Ett nytt kort

Ja livet går sin gilla gång....mest samma sak varje vecka, men rutiner är ju bra. En sak som inte är som vanligt är ju att barnen har sportlov. Inte mycket till sport här dock, mest dataspel förutom en och annan fotbollsträning förstås. Skönt att ha stora duktiga barn som klarar sig själva om dagarna!
Idag har jag knåpat ihop ett födelsedagskort, inte svårt att se vem som ska få det men jag tror inte damen i fråga läser så många bloggar ;) möjligen hennes mamma då (hoppas jag) ;-)


Vill i alla fall visa......


Är ganska nöjd trots att det inte blev som jag såg framför mig när jag började. Men man kan väl ändra sig under arbetets gång!? Är särskilt nöjd med fjärilen faktiskt, visst blev den söt! Mallen till den kommer från en superduktig tjej som är så snäll och delar med sig av sin talang. Kolla hennes blogg -The 80´s me-, massor med fina grejer!

Imorgon är det innebandy som gäller, nån motion ska man ju ha!

Till nästa gång, ha det gott! Kramizar

5 kommentarer:

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Tack söta du för dina fina ord! De betyder så otroligt massor! <3
Vilket underbart tjejigt kort du skapat! Och för att inte tala om fjärilen, otroligt snyggt att använda pärlor till kroppen!! Jag har en ask med pärlor som jag inte vet vad jag ska hitta på med men jag ska absolut testa din fjärils modell :) Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram!

Suz sa...

Åh så fint kort!Det är perfekt till en liten dam och färgerna är jättefina. Kramar och hälsa grabbarna

mia sa...

Sicket fint Clara-kort du fick till. Usch! jag får ångest. Mammor ska ju vá bättre än sina döttrar men där ligger jag i lä.
puss//ma/mu

Bettan sa...

Oh vilket gullgt kort! Kram "moster"

TinaStina sa...

Jättegulligt kort! Och fjärilen är underbar! Måste in och kolla på mallen...

Gillade verkligen födelsedagskortet till 14-åringen också. Tufft och papperet med flames på var supercoolt.

Kram!