onsdag 11 februari 2009

Onsdag och halva veckan gjord

Var f-n tar tiden vägen?? Den eviga frågan! Det finns så mycket kul att pyssla med men ingen tid att göra det.....ibland önskar man att man var arbetslös. Fast ändå inte, behöver ju trots allt en inkomst för att KUNNA ägna sig åt sånt som är kul. Jag vill hinna sy mer, fixa lite festklädestillbehör, smycken, festväskor att erbjuda mina sömnadskunder. Det finns hur mycket som helst man skulle kunna göra....
Jag vet var jag skulle ägna en stor del av min tid om jag inte jobbade....nämligen på MIXEN!!! Där har jag ägnat det mesta av den här dagen. Jobbade ngr timmar på förmiddagen och sen tog jag ledigt för att åka och hjälpa min stackars handikappade mamma som brutit foten :( Åkte till lasarettet och fixade en rullstol åt henne så att hon inte behöver stödja så mycket på den, det har doktorn sagt ifrån och hon vill ju finnas i butiken för alla som vill handla! Det förstår jag. Så himla trevligt med kunderna som kommer, de flesta är ju likasinnade pysselmänniskor som förstår precis vad man säger ;) Lite tid att sitta och knåpa finns ju också.....ROLIGT!!!!
Dessutom är det inte så ofta jag får tillfälle att sitta och snacka med mamsen på tu man hand. Det blev en promenad med lilla Pojken också, han blir ju överlycklig att få komma ut en sväng, inte så kul att vara hund och behöva tillbringa tiden bland pärlor och papper hela dagen. ;) Får se om jag kan åka dit imorgon eftermiddag också. Hoppas det!

Annars i veckan har jag haft 2 st nya sömnadskunder här, den ena är en blivande student som ska gå på bal. Kul att det kommer igång igen, hoppas på att flera hittar mig. Ska uppdatera hemsidan med lite fler foton på sånt jag sydde under 2008, håll utkik HÄR.

Ha en fortsatt bra onsdag!

Kram!1 kommentar:

Suz sa...

Hallå! Nu har dotten dreglat över den vita också!Attans;0)Roligt att vara på Mixen där folk förstår vad man säger;0) Det gör ju liksom inte alla på mitt jobb;0)Kram