söndag 22 februari 2009

Ett mysterium....

Hallå alla goa! Men var tog veckan vägen?? Redan söndag!
I morse när jag kom upp hade det hänt nåt mystiskt.....Ni vet Clara-kortet jag visade i förra inlägget....det låg på köksbordet i går kväll och såg ut precis som det skulle. Visserligen ville inte bokstäverna sitta kvar riktigt, men jag hade tänkt limma fast dem idag. Så, när jag kom ner saknades två bokstäver! Spårlöst borta! Har katten ätit upp dem eller?? Jag menar, nånstans måste de ju vara, men kan inte hitta dem...Skumt! Så jag har satt glitterlim på chipboard-bokstäver istället och fäst dem ordentligt på kortet.

Igår ägnade vi hela dagen i Katrineholm. Världens bästa målvakt Alex (är jag partisk kanske?) blev i veckan tillfrågad av 94-laget att spela cup med dem,( Alex spelar normalt i P95) de var en målvakt kort. Så, vi gick upp kl6, samling kl 7! En lördagmorgon! Men vad gör man inte för sina gulliga ungar. Det blev tyvärr inga vinster för laget men tänk om de inte haft en så superduktig målis...då hade det gått ännu sämre. ;-) Mamma o pappa är också lite ömma i kroppen, man sitter ju inte så bekvämt i en sporthall direkt. Var inte hemma förrän framåt kvällen. Då blev det soffa och TV förstås, fanns inte ork till nåt annat. Jocke har vi knappt sett röken av den här helgen. Han ville inte följa med på cup så han stannade hemma och var med en kompis som han också sov över hos. Kom hem för en stund sen och hämtade lite bättre utekläder, det faller ju snö nu, sen drog han igen.


Förresten den där snön....kunde inte den kommit för en vecka sen när sportlovet började?? Nu väntar jag på vår ju!

Nu ska jag gömma mig i syhörnan ett tag, ska rita mönster till en stass som en kund ska ha.

Senare blir det 6-års kalas hos kusin Clara, hoppas kortet håller ihop till dess.... Vad får hon i present då? Pysselgrejer såklart, vad annars!! ;-)

Ha en bra söndag, hoppas ni inte snöar in. Eller förresten , det kanske är trevligt, då får man en bra anledning att sitta inne o pyssla.


Kram!

2 kommentarer:

Linda sa...

Hej hej!
Får tacka för titten!
Kul att se dina kreationer, både kort och kläder!
Mitt hjärta slår också för att sy, fast det har för tillfället kommit åt sidan, kortmakeriet har tagit stor del av min fritid (så det kan bli!!)
Har inte sytt lika mycket som du, men har iaf lyckats åstadkomma två bröllopsklänningar och två balklänningar =).
Ha en toppen dag!
Kramar Linda

Suz sa...

Hej raring! hm katten åt säkert upp det ,iaf den ena han som är så liten... i 10 kg klassen. Min katt har just ätit avokado!! Hon gillar även 3D kuddarso inte kan vara bra för vikten. Vilken kille som är så duktig, jag tror ju hela tiden att det är mig han lärt sig allt bra av,det är väl så???????
Hoppas stassen är röd som du ritar mönster till. Idag är även matchande bil fixad en ford utan tak modell 50-tal;0)Oiiiii vad mamman är avis jag vill också gå på bal. 1000 kramar och kortet blev bra med de boksäverna också!