söndag 8 februari 2009

Judotävling och kalas

Såå har vi klarat av 14-årskalas nr 1. (fyller egentligen inte förrän på måndag)Blir ju så när inte alla kan komma samtidigt, då får man ha flera kalas! Det gör nog inte födelsedagsbarnet nåt. Lördag började tidigt, Alex skulle tävla i Judo i Norrköping, invägning 8:45, så det vara bara att pallra sig ur sängen kl 7. Efter invägningen är det alltid lång väntan, alla ska vägas och grupper ska delas in. Först då äter sonen frukost för den KAN ju väga några gram....... Sen river de av grupperna med de lite yngre barnen först och eftersom Alex hör till de äldre får vi snällt vänta. Det är i och för sig kul att heja på de andra från Nyköping också! När det till slut är hans tur att tävla så går det fort. 4 st i hans grupp så det blev 3 matcher för Alex. Han kämpade sååååå bra, ska verkligen vara nöjd med sin insats. Jag blir alldeles förundrad över den envishet mitt barn besitter när han verkligen vill något! Vann 2 av matcherna och den tredje gick till övertid och då åkte han på däng till slut.Just den här tävlingen är en poängjakt, för varje 100 p man kommer upp i så får man en pokal. Innan den här tävlingen så hade han 218 p så det blev en fin pokal.
På dessa 2 bilder är det Alex med vitt bälte. Kolla vilken fokus! Han vann matchen såklart :)

Här är det en annan match, Alex har övertaget i rött bälte, även den här gången vann han.

Sen kom ju kalasgästerna på eftermiddagen, saknade var dock pappa och min älskade mamma som gick och bröt fotleden häromdagen och varit på sjukhuset ett par dar... :( Krya på dig mamsegos!
Lillasyster Jenny blev kvar hela kvällen så vi firade ordentligt med drinkar och vår favorit, SING-STAR. Jätteskoj!! Fast idag är jag lite trött....
Nu ska jag förbereda för lunch, farbror Tommy och faster Linda samt kusinerna Linus och Clara kommer nämligen om nån timme eller så. Senare blir det fika med min bror och hela hans familj! Har inte träffat någon av dem på ett tag så det blir kul.
Ha det gott till nästa gång! Over and out for now!

Jenny, the Sing-Star!


2 kommentarer:

Suz sa...

Halloj! Vem är pojken?;0)Så stor och stark karl det blivit av honom! Klart att du är trött idag...Du som har så gamla barn;0)
Kram S

Bettan sa...

Duktig pojke du har, kämpar som bara den. Jenny passar som sångerska, kanske skulle hon byta yrke?! Kram "moster"