tisdag 28 april 2009

Grattis på födelsedagen Suz!

Idag fyller Suz år (27 tror jag att hon blev....) så jag tog en promenad på lunchen och la ett litet kort i hennes brevlåda som jag pysslat ihop.

Tur att hon bor så nära mitt jobb.......jag hann inte klart i tid för att posta det igår, liiite mycket i livet just nu! Men då hade hon ju en överraskning i lådan när hon själv kom hem från jobbet. Säkert inte den enda.....:)

Har nyss varit på väldigt välbehövlig massage hos Pernilla så jag är lite groggy nu. Hon lämnade mig ensam en stund med varma stenar på ryggen och nålar lite här och var. Då somnade jag! Verkligen skönt att slappna av så pass! Fattade inte riktigt var jag befann mig när hon kom tillbaka......och hon var säkert inte borta många minuter. Tog en stund att komma till sans!

Välbehövlig paus för nu ropar symaskinen på mig! Ha en bra kväll!

Kram

6 kommentarer:

Gertrud sa...

Ett superfint kort i vintage-stil. Mysiga färger. Kram Gertrud

Lena sa...

Så snyggt kort du gjort. Jag älskar stilen.Många fina detaljer. Spetsen,hjärtat, ja allt är kanonsnyggt.
Ja, det är Spellbinders jag använt till ovalerna. Lite dyra att köpa, men man får ju en hel del för pengarna.det är 5 stycken dies i olika storlekar till ovalerna. Ha det gott. Kramizz

Unknown sa...

Jättesnyggt kort, och färgerna passar suz i alla fall det rosa! Du har använt dom där blommorna som jag har gått klämt på hos mixen ett tag nu hmmm man kanske skulle köpa dom :) dom är ju så fina.

kram kram

Suz/Kortmaja sa...

Tusen tack för det underbart fina kortet,blev så glad.Visst är det 27år.Vad härligt med massage! Men om du var lite groggy vilken klänning sydde du då på...bara undrar;0)1000kramar Suz

Nina sa...

Gud så skönt med massage! Nu blev jag lite avis =)
Superfint kort till Suz och det från inlägget innan gillar jag massor! Blir så fint med den vikningen!
Kram Nina

Erica sa...

Vilket fint kort du gjort till Suz. Jätte fint med massor av härlliga detaljer.
Ha ne underbar helg.
Kram Erica