söndag 7 december 2008

Första sidan klar!
Spenderade ett par timmar av lördag på Mixen och jag har äntligen lyckats få ihop första sidan i albumet som kommer innehålla Alex som bebis. Kan tänka mig att bo i den där lilla affären, allt finns ju till hands när man behöver nåt. :-) Med den här takten hinner båda barnen flytta hemifrån innan jag är klar....... Vet inte riktigt vad jag tycker själv, har inte gjort sånt här förut, men den får duga. Kanske blir bra sen när man fått upp farten. Förhoppningsvis. Om någon har bra tips att ge inför albumets fortsatta utveckling tas det tacksamt emot!
Började med ultraljudsbilderna och en tjockis som tydligen är jag. Känns som det var alldeles nyss och man blir lite förskräck när man inser att det faktiskt är nästan 14 år sen!!!! Den lilla krumeluren på bilderna från lasarettet är faktiskt lika lång som jag nu, om inte nån cm längre till och med.
Idag är det veckohandling som gäller, sen har Jocke streetdanceträning, (uppvisning på tisdag) efter det är det raka vägen till Oxelösund där han och fotbollslaget ska spela träningsmatch..phu...och sen har ju Alex fotbollsträning också. Fullt ös!

Ha en skön söndag, imorgon får vi äntligen gå till jobbet igen... ;-)
Kram!


4 kommentarer:

Suz sa...

Så bra det där blir! Jag borde ta tag i min receptbok. Ses vi på lördag månne?Kram

Ullis sa...

Ha ha vilka sexiga trosor du har på dig....Jättekul för Alex att få en sån fin bok att kolla i sen och visa för sina barn. Love and miss you darling.

Anna sa...

Kul med en egen bok!
Känner igen tankegången med stora o långa barn....
själv ser man ju fortfarande ut som 27!!!

mia sa...

Hej du sexiga blivande mamma!!
Det blev ju jättebra, det där. Nu får jag nästan lust att köra igång ett eget album.
kram//ma