onsdag 3 december 2008

Halva veckan...

...har passerat igen! Inte klokt att det snart är jul. Bara två veckor kvar att jobba, sen får man lite extra ledigt. Skönt, men läskigt att att tiden bara rusar iväg.

Spelade innebandy med boysen imorse så nu har jag några blåmärken till. Verkar bara vara jag som får ont...inte är jag väl klen? Nåja det är kul i alla fall och så mycket annan träning blir det inte för min del.

Svårt att fokusera på jobbet nu med varslet hängande över oss, vi vet ju ännu inte vilka som drabbas och det är många tankar som far i huvudet. Vissa tror inte att några uppsägningar kommer verkställas, en del tror att det blir några få som får gå och andra tror att fler kommer varslas. Många spekulationer blir det! Ingen idé att tro nånting, bara vänta på besked.

När jag kom hem hade jag en dam här för att prova kjolen jag klippte till och sydde ihop häromdagen. Den passade alldeles utmärkt, det var ju positivt. Sydde en kavaj i samma tyg till henne förra året så nu blir det en hel dräkt som är tänkt att bäras till nyår. En riktig stammmis denna dam, jag sydde till henne första gången 1996. Då var man ju själv bara barnet!

Kände att jag verkligen behövde en stunds avkoppling ikväll, så jag tog fram stämplar och papper och allt annat. Världen runtomkring försvinner när man får sitta och pyssla för sig själv. Så himla skönt! Det blev ett julkort. Inte helt nöjd, jag älskar mina Penny Black-stämplar men jag får inte till färgläggningen riktigt och personligen tycker jag att kortet blev ganska menlöst.... man jämför automatiskt med alla andra superduktiga scrappare. Det är så kul att surfa runt på alla pysselbloggar och sno idéer och få inspiration. Alla MÅSTE titta in hos Kortmaja, hon är superbäst! Titta även på Mias Mix (min mamma som oxå är superduperduktig), där huserar också en massa kreativa människor. Mina alster är inte hälften så snygga :-( Jaja, visar ändå bild på dagens produktion.
Nu väntar Persbrandt i vardagsrummet!

Kram till alla!
Pst! Glöm inte lämna en liten comment när du tittar in, då blir jag såå glad!

5 kommentarer:

Ullis sa...

Nej fy hur kan du lägga ut en bild på ett sånt fult kort.... NOT!! Skärp dig var inte så självkritisk hela tiden. Skitsnyggt ju!! Skulle inte kunna göra det bättre själv... He he.

Kram Love you baby

Suz sa...

DET ÄR SUPERFINT!Mina var inte hälften så fina som dina. Kom ihåg det!!!! Ska skicka en bild till dig med mina första kort så du får dig ett gott skratt.Så det så!! Ha det bra och tänker på dig . Kram

Pernilla sa...

Hallåj! skönt att du inte blev tutyyld, själv har jag spritat av mej rejält- och se på fan, är inte förkyld ännu peppar,peppar.
Men vad nu detta? Varsel?, se det som ett "ment to be" isåfall...eller på svenska"en spark i baken" till ditt företag. Å sluta ...dina kort är så fina, och du är bäst i stan på att sy!BÖRJA TA PLATS!!!!! Kram Pernilla

Michelle Lindström sa...

Du har en fin sida och välkommen tillbaka till min

poknis//Michelle

Catharina sa...

Hej hej !
Superfina kort, dom där blommorna som du har tycker jag är jättesöta !!! Du har lagt på dig ett litet lager med pysselgrejer va ? Jag blir också sugen på att åka till Mixen !!! Det var roligt att läsa din "typ" dagbok också !
I`ll be back.
Kram från mig !