lördag 6 december 2008

Lördag igen!

Och regnet öser ner! Ska det här föreställa vinter??Inte för att jag gillar snö på nåt vis men det skulle vara mycket trevligare med lite vitt på backen. Man blir ju nästan deppig av det här mörkret!
Igår kväll va det alldeles barnfritt här hemma. Jättetyst och lite konstigt men samtidigt ganska skönt. Ingen som babblar hela tiden under Idol, så den här gången hörde man ju allt som sades ;-) Vi passade på att strunta i matlagningen och hämtade grekiskt på Rohdos kolgrill. Mums! Vi var till och med så busiga att vi åt i vardagsrummet! Hi hi hi.....Alex umgicks med klassen, de skulle se film i aulan på skolan, sen gå till pizzerian för att äta och efter det var det bäddning och godnattsaga i gympasalen. De har nog haft jättekul tror jag, även om de förmodligen inte sovit särskilt mycket...... Jag får nog rapport när han kommer hem. Jocke sov över hos sin kompis William så det har nog inte gått nån nöd på honom heller. Den ungen lär vi få efterlysa om vi vill att han ska komma hem för han har en förmåga att glömma bort både tid och rum ibland.
Häromkvällen blev det ett julkort till! Hm, jag skulle ju inte göra några såna var det..... Tyckte att jag lyckades något bättre denna gång. Inser att jag måste skaffa andra färger att måla med, får inte alltid den nyans jag skulle vilja. Blir liksom lite blaskigt.... Har tjuvat inspiration från andras fina julkort såklart, idén med spiralad metalltråd norpade jag från Suz. Har faktiskt inte tänkt på att jag kan använda ganska många av de saker man använder till smycken! Och jag har ju en hel del sånt på lager.

Nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Ser ut som nåt man använder för att skrämma barn med för närvarande. Bäst att fräscha upp sig och ta på sig masken innan man träffar folk. Nu i december håller ju mamma MIXEN öppet på lördagar! Det gör mig så glad för då har jag tid att vara där ett tag. Ska bara mysa och botanisera bland alla skojiga saker. Kanske t o m börjar med en sida i ett album....vem vet! Ska bli kul att träffa mamma oxå såklart, det blir ju inte överdrivet ofta. Ha en bra lördag!

Kramizar!

2 kommentarer:

Ullis sa...

Jag hoppas verkligen att ni hade underlägg under glasen om ni åt i vardagsrummet!! :)

Michelle Lindström sa...

Vilken mysig fredagskväll ni hade, jag såg slutet på Idol precis ner gullisen Robin åkte ut, jag har inte följt Idol alls denna säsongen och mycket beroende på att vi inte fick TV förrän i mitten av Nov.

Vilka fina kort du gör, du är så pysslig...tänk om jag med kunde vara det...

Din sida är så mysig att gå in på

Kram